Bastide De Goulles

Bastide De Goulles

Les Belges à Goulles.

Op deze blog kan je de belevenissen van Michou en Herman volgen welke in september 2007 het leven in België achter zich lieten en zich als God in Frankrijk gevestigd hebben.

Le lioran

VerhalenPosted by Herman Sun, March 05, 2017 11:19:39
Tijdens het Krokusverlof hadden we bekent volk als gast. De fam Van den Broeck besloot om tijdens deze vakantie te gaan skiën naar Le lioran. Na een smakelijk ontbijt, de auto in en een uurtje later staat iedereen paraat op de latten. Dit skioord heeft alles om ten volle van de winterpret te genieten, groot en klein kunnen er aan hun trekken komen en voor de niet skïërs is er gelegenheid over om wandelingen te maken in de sneeuw om daarna te genieten van een glas vin-chaud en een bord tartiflette . Na een dag van koude handjes en rode neuzen genoten we samen van de apero aan het haardvuur in onze schuur en na een flinke maattijd voldaan onder de wol. Ook tijdens de zomermaanden is Le lioran een aanrader en een daguitstap waard. Mooie vakantie en zonder gebroken armen en benen.
De warme wijn mag niet ontbreken.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.