Bastide De Goulles

Bastide De Goulles

Les Belges à Goulles.

Op deze blog kan je de belevenissen van Michou en Herman volgen welke in september 2007 het leven in België achter zich lieten en zich als God in Frankrijk gevestigd hebben.

Beste Wensen 2017

VerhalenPosted by Herman Sun, January 29, 2017 11:45:22
Aan alle lieve mensen die we mochten ontvangen vorig jaar en onze toekomstige gasten, een bijzonder fijn 2017 gewenst. Ook het afgelopen jaar mochten we weer terugblikken op vele mooie momenten en ontelbare leuke anekdotes die we enkel konden beleven, dankzij onze gasten, waarvoor dank. Ondertussen laten we de winter mooi zijn gang gaan en zijn we zoals de boeren hier een beetje op non-actief en beseffen we wat de kwaliteit van rust is in deze, toch wel rommelige wereld. De eerste maanden van het jaar valt er in de natuur niet veel te beleven, behalve dan voor de speurneuzen van de Perigord. Op de marktjes van Brive en Martel worden truffels geveild , alhoewel de echte truffelzoekers hun vaste afnemers hebben door restaurateurs ver buiten de streek, kun je toch nog een portie kopen , als je de nodige euro's neertelt uiteraard. Het is een belevenis om de verkoop van truffels mee te maken. Met kleine weegschaaltjes worden de knollen gewogen en verhandelt , al was het goud, maar het leukste is de fierheid en de voldoening die op de gezichten van deze truffelzoekers staat te lezen. Al moet ik zeggen dat er op de markt meer aan de truffels wordt geroken dan verkocht.
Toch een beetje afstand houden als er veel volk is.
Eerste prijs.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by herman Thu, February 02, 2017 13:26:35

Hallo Ronny en Ann.
Een schoolvoorbeeld van "de wereld is klein", maar als je naar Wilrijk gaat is de kans er wel om Ronny aan de toog te treffen. Ondertussen zitten we al terug in wat minder drukte.
Beste groetjes uit Goulles. H&M.

Posted by Ronny en Ann Wed, February 01, 2017 16:42:11

Hey Mich en Herman, ook voor jullie een positief 2017 !

Het was wel even schrikken toen in de feesttent in Wilrijk dat jij daar ineens naast mij aan de toog stond ! Hopelijk is alles in orde met de familie hier in België. Groetjes van ons !