Bastide De Goulles

Bastide De Goulles

Les Belges à Goulles.

Op deze blog kan je de belevenissen van Michou en Herman volgen welke in september 2007 het leven in België achter zich lieten en zich als God in Frankrijk gevestigd hebben.

Paasverlof

VerhalenPosted by Herman Mon, April 17, 2017 11:07:47
De lentezon was van de partij tijdens de paasvakantie en de energie van de natuur deed zijn werk en kleurde de bomen en weiden frisgroen, bezaait met paardenbloemen en bloesem. Een mooie dag om op de uitnodiging van onze nieuwe brusselse buren in te gaan en een bezoekje te brengen aan hun droom in werking. Brussel werd hun te druk en besloten een leegstaand erf met grond te kopen, hier in Goulles. Het plan van de jongens is om alpaca's te kweken en met de kostbare wol brood op de plank te krijgen, de belangstelling van Goullenaars was groot om eens wat anders dan limousinkoeien op de weide te zien en met een" natje en droogje" was het ijs vlug gebroken en maken de jongens deel van de commune. Veel succes.
We verwachten veel appeltjes dit jaar.
Zijn ze niet schattig, onze nieuwe buren?
Ook onze gasten waren welkom, vooral Mich en Maaike waren als echte dierenvrienden super benieuwd en tevens een leuke afwisseling na het paardrijden. André en Mich zijn al veel meer dan geregelde gasten bij ons en als we dan nog mogen klinken op de verjaardag van Mich, hier op de Bastide is dat voor ons meer dan een voorrecht .


  • Comments(1)//blog.bastidedegoulles.be/#post138